Simson v Iglů - Fórum

www.simsonviglu.cz
Právě je 16 květen 2021, 14:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Než budete zakládat nové vlákno, zkuste hledat. Pokud nepomůže, použijte pro pojmenování vlákna nějaký dostatečně výstižný, inteligentní a snadno pochopitelný název. Usnadňujete tak ostatním uživatelům - jak nynějším, tak budoucím - orientaci na fóru. Děkujeme
PS: Příspěvky které toto minimum splňovat nebudou skončí na smetišti. Je nám líto…

Kompletní pravidla k nahléhnutí zde



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 10 duben 2021, 15:27 
Offline
Uživatel

Registrován: 10 duben 2021, 15:19
Příspěvky: 1
Dobrý den, mám Simsona S51 enduro 6V. Mám tam nedávno natahanou elekriku 6V. Ale ted se mi stává, že velmi rychle mi odejdou svíčky úplně nový. Měl jsem Brisk N17 pak Brisk N15 a NGK. Po nandání do válce a nakopnutí simála mi přišlo jakoby vynechával (prostě jinej zvuk) po rozjezdu jelo normálně a zvuk měl normální. Po chcípnutí a ujetí asi cca 8-10km jsem ho nenakopnul ani mi nešel roztlačit nechytnul vůbec tak jsem vyměnil svíčku a hned po prvním nakopnutí nastartoval zase jsem ujel pár km a už nenastartoval a takhle pořád dokola. Nevím co s tím vůbec nějaký rady? jestli to je indukční cívkou nebo třeba spínací skřinkou, která mi mele z posledního.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.054s | 13 Queries | GZIP : On ]